Zomer van de waarheid – Nele LÖWENBERG

Dit boek gaat over het leven van de 16 jarige Sheridan Grant. Ze is geadopteerd en in plaats van een gelukkig leven op een boerderij van een rijk gezin, is ze diep ongelukkig omdat ze door haar stiefmoeder als sloof en pispaal wordt behandeld. Ze heeft nog 4 ouderen broers waarvan de oudste 3 op de farm werken, de 4e Esra is een luie, gemene nietsnut die niks fout kan doen volgens zijn moeder. Sheridan speelt piano en zingt, en dat wordt haar niet in dank afgenomen door haar erg gelovige stiefmoeder. Op een gegeven moment gaat ze erover nadenken hoe het leven zou zijn gegaan als ze niet was geadopteerd, en ze bij haar eigen ouders zou zijn opgegroeid. Er is 1 licht puntje dat is tante Isabella daar kan ze lekker zichzelf zijn.

Nele Löwenberg is bij de thrillerlezers bekent onder haar pseudoniem Nele Neuhaus en is bekend geworden met haar boeken “Sneeuwwitje moet sterven” en “Diepe wonden”, met daarin het Speurdersduo Pia Kichhoff en Oliver von Bodenstein.

Ik heb al een paar van haar thrillers gelezen en heb haar ontmoet op een meet & greet. Daar vertelde ze over haar boeken, en haar leven. Omdat me haar schrijfstijl me goed bevalt dacht ik maar eens een roman te gaan lezen van haar.

Dus toen ik dit boek langs zag komen, dacht ik laat ik het proberen. En dat is zeer goed bevallen! Het is een aanrader voor mensen die van de schrijfstijl van Nele houden.

Vond het ook wel een beetje in de stijl van de Virgin River serie van Robyn Carr.

Een aanrader!

9789021457789

Auteur: Nele LÖWENBERG
ISBN: 9789021457789
Publicatiedatum: 5 maart 2015
Uitgever: Uitgeverij Q

Chantal van Luytelaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s